Familia
Familia In relatiile cu apropiatii sunt deschis, sunt sincer si nu ma rusinez deloc sa fiu sentimental. Sotia mea, Valentina, imi spune ca uneori cand ma vede la dezbaterile politice nici nu ma recunoaste.

Intotdeauna pun familia pe primul loc. Nu exista succes adevarat in lipsa familiei, pentru ca nu ai alaturi de cine sa te bucuri si, daca nu ai parte de asta, esti sarac, dincolo de bani sau faima. Fetita mea in varsta de sapte ani este cea mai mare realizare si mandrie a mea. Primii ei pasi, primele ei cuvinte, prima zi de scoala, prima data cand a reusit sa mearga singura pe schiuri si s-a uitat la mine atat de incantata, acestea si alte mici momente sunt comorile mele nepretuite, acelea pe care nu le treci in declaratia de avere dar care nu ti se sterg niciodata din inima.

Sotia mea, Valentina, este jumatatea mea perfecta, care poate completa fara greseala orice fraza de-a mea. Nu credeam in dragoste la prima vedere inainte sa o fi intalnit dar alaturi de ea invat, zi de zi, ca orice intamplare, oricat de neinsemnata, este un miracol atunci cand esti impreuna cu fiinta iubita.

O zi de lucru inseamna pentru mine o zi in care muncesc intre 10 si 12 ore. Consider ca tineretea este varsta acumularilor si ca de odihnit te poti odihni mai tarziu. Cu toate acestea, nimic nu trece inaintea familiei mele si intotdeauna aniversarile si evenimentele importante din viata nostra comuna au fost cel putin la fel de importante si pregatite la fel de meticulos ca miscarile politice.

Stiu ca sunt multi tineri care isi neglijeaza familia sau amana intemeierea uneia din dorinta de a-si consolida o cariera. Si eu am inceput de jos si am muncit din greu asa ca ii inteleg. Vreau sa le spun, totusi, ca daca amana prea mult acest moment, nu fac decat sa se priveze de partea cea mai frumoasa a vietii.
Omul politic
Intotdeauna in politica m-am ghidat dupa aceste principii:
1. Intotdeauna am spus ceea ce gandesc, indiferent care au fost consecintele
2. Odata ce am investit intr-un proiect, mi-am asumat pana la capat nu numai beneficiile ci si riscurile
3. Am cautat sa merg intotdeauna alaturi de oameni corecti si demni.
Citeste mai multe