Declaratie de presa
Declaratie de presa 10 decembrie 2008 - Consider ca desemnarea domnului Theodor Stolojan pentru functia de prim-ministru al Romaniei este cea mai buna solutie pe care presedintele Traian Basescu putea sa o adopte.
Theodor Stolojan este, in momentul de fata, premierul de care are Romania nevoie. Primul sau atu este faptul ca este un economist cu experienta, iar romanii au nevoie de un om care sa stie ce inseamna masurile economice intr-o perioada de criza.

Dl Theodor Stolojan se bucura de o foarte mare credibilitate in randul oamenilor, este respectat si a demonstrat de fiecare data ca merita atat increderea, cat si respectul tuturor. Pentru clasa politica, Theodor Stolojan reprezinta politicianul care isi tine cuvantul dat. Acest lucru poate genera coeziune si eficienta in cadrul unui guvern de coalitie.

Cristian Boureanu
Deputat
Presedintele PD-L Arges


« inapoi
Omul de Afaceri
Prima oara cand am lucrat pentru bani a fost in clasa a sasea. Putin mai tarziu, am facut ceva mai multi bani vanzand ziare la sfarsit de saptamana. Castigam mai mult intr-un week-end decat parintii mei intr-o luna. Atunci am realizat pentru prima oara ca daca vrei sa ai succes, trebuie sa incerci sa reusesti pe cont propriu.
Citeste mai multe
Omul politic
Intotdeauna in politica m-am ghidat dupa aceste principii:
1. Intotdeauna am spus ceea ce gandesc, indiferent care au fost consecintele
2. Odata ce am investit intr-un proiect, mi-am asumat pana la capat nu numai beneficiile ci si riscurile
3. Am cautat sa merg intotdeauna alaturi de oameni corecti si demni.
Citeste mai multe